Български English [beta]
Здравей, гостенино. (вход, регистрация)
Екип Партньори Ресурси Статистики За контакт
Добави в любимиПредложи статияКонкурсиЗа рекламодатели
Начало
Форум
Към Кратки
Всички статии
 Литература
 Музика
 Филми и анимация
 На малкия екран
 Публицистика
 Популярни
 Кулинария
 Игри
 Спорт
 Творчество
 Други
Ключови думи
Поредици
Бюлетин

Търсене

Сивостен :: Пет години Сивостен (статия) - Редакционно
Пет години Сивостен

Автор: Ангел Генчев, неделя, 03 август 2008.

Публикувано в Статии :: Други; Предложи Гледна точка

Намали размера на шрифтаУвеличи размера на шрифта

Пет години. Наистина, времето е нещо дълбоко относително, и от една страна те могат да изглеждат ужасно дълги, а от друга - нищожно малки в същия момент. Но все пак са кръгла годишнина - първата след първата годинка на списанието - а в залисията си дори забравихме да ги почетем навреме.

Подобни случаи обикновено са повод за равносметки, обещания и добри пожелания, и по отношение това не мисля да влизам в сериозен разрез с традицията, макар че предпочитам да си спестя големите подробности - в крайна сметка, не отчитаме мандат. Чак. Въпреки това, самата годишнина волю-неволю ме принуди да прехвърля през паметта си отминалото време и да се опитам да го систематизирам по някакъв начин.

Какво се случи в Сивостен за последните пет години - това е въпрос доста щекотлив и определено нерадващ се на еднозначен отговор. Всъщност се случиха адски много неща - и приятни, и неприятни, при това и зависещи от този, който трябва да ги определя като такива. Имаше строго положителни моменти, имаше и дрязги, имаше нерви, имаше и еуфория; подеми и възходи, както и плата, или откровено тежки моменти. Самото лице на сайта се промени, а малко или повече се смениха и лицата из него - но това са неща, които ще продължават да се случват, и всъщност не са толкова забележителни, колкото звучат - или са звучали. А може би единственото задоволително важно такова през цялото време не е търпяло никаква промяна - ние все още сме тук и правим каквото ни е възможно да ви забавляваме. Нещо повече, не го правим напук, не го правим през пръсти, нито когато дойде, а с ясна цел и добро желание - последното дори когато все пак не се получава.

Колкото до обещанията и пожеланията - те почти се сливат в едно. Не вярвам, че при добро здраве, малко късмет и повечко хъс за успех няма да можем да продължим да се развиваме и разширяваме. Като, разбира се, остава надеждата, че ще го правим успешно във вашите, читателските очи, защото за лична употреба нам сайтът не върши някаква особена работа - не си го лепим по стените, за да си се радваме сами на себе си - и така единственото, което остава да си пожелаем, е нещо повече. Дори още повече.

Така че се радвам от все сърце да ви честитя петгодишнината на Сивостен, и ви желая повече хубави неща, отколкото можете да сетите сами.


Допадна ли ви този материал? (1) (0) 3724 прочит(а)

 Добави коментар 
Ако сте регистрирани във форума можете да коментирате и тук

Име:
Текст:
Код:        

 Покажи/скрий коментарите (11) AdSense
Нови Кратки @ Сивостен


Реклама


Подобни статии

Случаен избор


Сивостен, v.5.3.0b
© Сивостен, 2003-2011, Всички права запазени
Препечатването на материали е нежелателно. Ако имате интерес към някои от материалите,
собственост на сп. "Сивостен" и неговите автори, моля, свържете се с редакционната колегия.