Български English [beta]
Здравей, гостенино. (вход, регистрация)
Екип Партньори Ресурси Статистики За контакт
Добави в любимиПредложи статияКонкурсиЗа рекламодатели
Начало
Форум
Към Кратки
Всички статии
 Литература
 Музика
 Филми и анимация
 На малкия екран
 Публицистика
 Популярни
 Кулинария
 Игри
 Спорт
 Творчество
 Други
Ключови думи
Поредици
Бюлетин

Търсене

Сивостен :: Made of Honor (2008) (ревю) - Пол Уейланд, Адам Штикил, Дебора Каплан, Комедия, Романтика, Бизи Филипс, Емили Нелсън, Кадим Хардис
Made of Honor (2008)

Автор: Ангел Генчев, понеделник, 28 юли 2008.

Публикувано в Статии :: Филми и анимация; Предложи Гледна точка

Намали размера на шрифтаУвеличи размера на шрифта

Шаферът (2008)

Лятно време, лятно настроение - каква по-подходяща обстановка за една хубава романтична комедия? Да, да, знам какво ще кажете - тоя па, пак е гледал някакви сълзливи "женски" филми. Мога пък да ви отговоря на свой ред, обаче, че от подобни много рядко съм оставал разочарован - вероятно защото съм наясно до голяма степен какво точно да очаквам.

В този конкретен случай, днешновременен дон Жуан се изправя пред не толкова очарователната на пръв поглед, но в крайна сметка неизбежна рано или късно перспектива на отговорностите. В ролята на притиснатия от обстоятелствата чаровник се озовава добре известния с подобни роли Патрик Демпси, в партньорство с не толкова познатата Мишел Монаган и фронтмена на култовия сериал "Рим", Кевин МакКид.

Най-хубавото на "Шаферът", две мнения няма, е че всъщност няма думичка какво лошо да се каже за него - цялата романтична бъркотия е облечена в изключително приятен, закачлив и най-вече разнообразен хумор, който особено в закачките с Шотландия граничи с английски. Което е нещо добро, безспорно - специфичен или не, британският хумор със сигурност не е едно нещо, и то е скучен или евтин. Отделно, разбира се, и за любителите на самата романтика, а не толкова на комичния елемент, има предостатъчно поводи да понавлажнят кърпичките.

Със сигурност вече сте се и досетили по начина, по който ги избягвам, че филмът е достатъчно лекичък и незаангажиращ, та да не изисква някакви кой знае колко задълбочени размишления, но пък за сметка на това е може би едно от най-добрите неща в жанра, излизало напоследък - честно казано не си спомням по-приятна комедия от този сой от времето на първите срещи на Адам Сандлър.

И ако имате желание за разнообразие да се поразтоварите с нещо, което не е напращяло от касовост и съответно граничещо с тотална досада, спокойно бихте могли да го приемете и като първи избор - едва ли ще ви даде повод да останете разочаровани. Но дори и това да е малко прекомерно, пак можете съвсем приятно да загубите час и нещо от времето си, забавлявайки се с тази лента.


Допадна ли ви този материал? (1) (0) 3665 прочит(а)

 Добави коментар 
Ако сте регистрирани във форума можете да коментирате и тук

Име:
Текст:
Код:        

 Покажи/скрий коментарите (3) AdSense
Нови Кратки @ Сивостен


Реклама


Подобни статии

Случаен избор


Сивостен, v.5.3.0b
© Сивостен, 2003-2011, Всички права запазени
Препечатването на материали е нежелателно. Ако имате интерес към някои от материалите,
собственост на сп. "Сивостен" и неговите автори, моля, свържете се с редакционната колегия.