Български English [beta]
Здравей, гостенино. (вход, регистрация)
Екип Партньори Ресурси Статистики За контакт
Добави в любимиПредложи статияКонкурсиЗа рекламодатели
Начало
Форум
Към Кратки
Всички статии
 Литература
 Музика
 Филми и анимация
 На малкия екран
 Публицистика
 Популярни
 Кулинария
 Игри
 Спорт
 Творчество
 Други
Ключови думи
Поредици
Бюлетин

Търсене

Сивостен :: Kung-Fu Panda - The Game (ревю) - Activision, Аркадни игри, "Кунг-фу панда", Компютърни игри
Kung-Fu Panda - The Game

Автор: Иван Ж. Атанасов, вторник, 15 юли 2008.

Публикувано в Статии :: Игри

Намали размера на шрифтаУвеличи размера на шрифта

Замисляли ли сте се какъв е проблемът на брандовите игри? На тези по филм, по-точно. Ами в цялата суетня да се изстиска максимум приход от дадено заглавие обикновено разработчиците на играта имат ограничено време, тъй като тя трябва да излезе покрай филма, което от своя страна води до пренебрегване на някои елементи за сметка на спазване на крайния срок и в някои случаи дори допускане до сергиите във вид, в който не би трябвало да виждаме и бета версия.

Интересното е, че при Kung Fu Panda на Activision, голяма част от тези дефекти липсват. Графично играта е на ниво, така че спокойно можем да кажем, че с нея можете да се потопите отново във филма, този път обаче като главен герой. Дори бих казал, че в това отношение виждаме точно това, което човек би очаквал и от самата лента. Освен това действието дори има малко дълбочина и въпреки че заглавието е по-скоро насочено към детската аудитория, спокойно можем да кажем, че на възрастен би му било не по-малко забавно.

Таргет-аудиторията определя и интерфейса, който е опростен така че да може да се ползва без затруднения от малките. Същото важи и за геймплея, който общо взето не се различава от онзи, който сме свикнали да виждаме в подобни игри. Почти всяко ниво има основни и допълнителни мисии, не особено трудни, но пък отварящи достатъчно място за отключване на бонусите.

В крайна сметка се получава нещо средно между мотаене по света и малко кьотек. В интерес на истината, ако беше наблегнато на единия елемент, най-вероятно щеше да се получи няколкочасово, но затова пък доста стабилно зацикляне. Последното обикновено води до ниво на удоволствието кръжащо около точката на замръзване на водата, така че - добро решение.

Може би най-големият минус на Kung Fu Panda, е че просто се играе на един дъх, минава се доста бързо и макар да може на човек да му мине мисълта да я мине отново - пак цялостното удовлетворение няма да надхвърли няколко часа. Затова пък всички останали елементи, без мултиплеъра, който е по-скоро несъществуващ, са на доста високо ниво, а пък и усещането, че най-сетне се е появило заглавие, което да не е пълно разочарование е доста приятно. Дали си заслужава да изгубите няколко десетки лева за няколко часа забавление? Оставям на вас да решите.


Допадна ли ви този материал? (7) (1) 4555 прочит(а)

 Добави коментар 
Ако сте регистрирани във форума можете да коментирате и тук

Име:
Текст:
Код:        

 Няма коментари 

AdSense
Нови Кратки @ Сивостен


Реклама


Подобни статии

Случаен избор


Сивостен, v.5.3.0b
© Сивостен, 2003-2011, Всички права запазени
Препечатването на материали е нежелателно. Ако имате интерес към някои от материалите,
собственост на сп. "Сивостен" и неговите автори, моля, свържете се с редакционната колегия.