Български English [beta]
Здравей, гостенино. (вход, регистрация)
Екип Партньори Ресурси Статистики За контакт
Добави в любимиПредложи статияКонкурсиЗа рекламодатели
Начало
Форум
Към Кратки
Всички статии
 Литература
 Музика
 Филми и анимация
 На малкия екран
 Публицистика
 Популярни
 Кулинария
 Игри
 Спорт
 Творчество
 Други
Ключови думи
Поредици
Бюлетин

Търсене

Сивостен :: Strange Adventures in Infinite Space (ревю) - Digital Eel, Аркадни игри, Компютърни игри
Strange Adventures in Infinite Space

Поредици: Зарибявки за свободното време

Автор: Ангел Генчев, сряда, 14 май 2008.

Публикувано в Статии :: Игри


Also published in English [click here]

Намали размера на шрифтаУвеличи размера на шрифта

Ако ви е поомръзнало да се потите в сапьорска униформа или пък да редите кротко пасианси - говорим за офиса, разбира се - и търсите нещо ново и разнообразно, току виж ви се усмихнал късмета. Под мотото "Explore the galaxy… in 20 minutes or less!", производителят с любопитното название Digital Eel предлага може би перфектното решение, "Strange Adventures in Infinite Space".

Самата игрица е сравнително простичка - получавате междузвезден кораб и десетгодишен период, в който трябва да изследвате дузина звездни системи, след което да се приберете у дома с плячката. The fun starts here - както се казваше в популярната реклама. Отпървом, в зависимост от количеството и разположението на мъглявините в сектора, което допълнително можете да нагласяте и от нивото на трудност, ще ви се наложи доста стратегически да прецените пътя си между различните системи, та да влезете в план-графика - в противен случай ще бъдете глобени доста солено за закъснението. По пътя ви очакват съюзници, търговци, артефакти и чаркаляк за ъпгрейд на машинката, както и естествено - врагове и схватки. А геймплеят от своя страна също е изключително улеснен, заключавайки се само до едната мишка.

Допълнително, към цялостната картинка се добавят и някои случайни събития, като неоткрити черни дупки, супернови, дребни задания, които трябва да се изпълнят, и въобще и тъй нататък.

Големият чар на SAIS е всъщност пълната рандомизация, позволяваща всяка нова игра да е изцяло различна. Освен прекрояването на картата, разнообразните комбинации от оръжия, двигатели, щитове и разбира се ценни придобивки, отразяващи се в крайна сметка и на финалния резултат, както и разнообразните модове, които могат да се добавят, гарантират продължително забавление. Още повече, изискванията са буквално минимални, а обемът - още по-малък, като дори графиката не е чак неприятна за окото, без да е кой знае колко претенциозна.

Така че, ако имате дузина минути свободно време, а няма как да се отлепите от монитора - "Strange Adventures in Infinite Space" току виж е спасило деня от напиращата скука и едва ли ще намерите причина да съжалявате. Още повече, че и обемът и е миниатюрен. So, boldly go where no man has ever been before!


Допадна ли ви този материал? (1) (0) 8710 прочит(а)

 Добави коментар 
Ако сте регистрирани във форума можете да коментирате и тук

Име:
Текст:
Код:        

 Покажи/скрий коментарите (1788)